Schadeservice

Heeft u schade aan uw dak? In dit geval is het belangrijk dat het probleem zo snel mogelijk verholpen wordt. Veelvoorkomende problemen zijn bijvoorbeeld stormschade en lekkages. Wanneer u eenmaal schade aan uw dak heeft, zal de schade snel verergeren. Zo moet u bijvoorbeeld nooit te lang wachten met het herstellen van een lekkage, aangezien er op deze manier waterschade kan ontstaan. Het laatste dat u kunt gebruiken is dat uw interieur gaat rotten. Bij Geradak zorgen we ervoor dat u snel de hulp krijgt die u nodig heeft. Wij herstellen uw dak en voorkomen op deze manier verdere schade.

Hoe snel zijn we bij u?

Als u gebruik maakt van de schadeservice op geradak.nl, heeft u binnen no-time een dakdekker op bezoek. Als ervaren dakdekker in Nijmegen zien wij vrijwel direct wat het probleem is met uw dak en hoe we de schade kunnen herstellen. In de zomerperiode zijn we binnen 24 uur al bij u op locatie. Aangezien het in de wintermaanden erg druk is, zijn we tijdens de winterperiode binnen 48 uur ter plaatse. Doordat wij altijd snel ter plaatse zijn, voorkomt u dat de schade nog hoger oploopt.

Een vakman die uw dak repareert

Als u voor Geradak kiest, kunt u er zeker van zijn dat uw dak door een vakman gerepareerd wordt. Wij zorgen ervoor dat u niet langer terug kunt zien dat het dak ooit kapot is geweest. Indien mogelijk zorgen wij er ook voor dat het dak in de toekomst minder snel beschadigd raakt. WIlt u het dak compleet laten vervangen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook veel ervaring met nieuwbouw in Nijmegen. Als wij een nieuw dak voor u plaatsen, krijgt u hier 10 jaar garantie op.

Schade voorkomen?

Het zal niet altijd mogelijk zijn om schade aan uw dak te voorkomen. Toch zijn veel van de gevallen die onze vakmensen tegenkomen wél te voorkomen. Als u uw dak regelmatig laat onderhouden, kunt u voorkomen dat u schade oploopt. Zo raden wij u bijvoorbeeld aan om regelmatig de dakgoot schoon te laten maken. Ook is het zeker geen slecht idee om zo nu en dan een expert in te schakelen voor een dakinspectie. Als de staat van uw dak naar behoren is, heeft u veel minder snel last van schade.

Het juiste advies

Geradak heeft een ruime ervaring als dakdekker in Nijmegen, maar ook als dakdekker in Arnhem. Wij weten daarom als de beste hoe belangrijk het is dat er direct ingegrepen wordt als u schade aan uw dak heeft. Zodra u contact met ons opneemt, adviseren wij u direct over wat u in de tussentijd alvast kunt doen. Zo vertellen we u in het geval van een lekkage bijvoorbeeld hoe u de waterschade kunt beperken.

Heeft u momenteel schade aan uw dak? Wacht dan niet te lang, maar neem zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk bij u langskomen om de schade te herstellen.

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact op via ons contactformulier.

Bel: 024 – 679 49 29
Mail: info@geradak.nl

Schade? Bel 24 uur per dag, 7 dagen in de week: 06 – 46 15 15 43.

24/7 schadeservice
Sinds 2003
10 jaar garantie