Over Geradak

Dakbedekking van de allerbeste kwaliteit; snel gelegd en vakwerk gegarandeerd. Wat dat betreft biedt Geradak een compleet pakket aan. We plaatsen nieuwe daken, voeren dakrenovaties uit, bieden schadeservice en advies.

Even kennismaken…

Geradak is opgericht door Gerrie Vervuurt. Al jaren werkte hij op het dak en sinds 2014 opereert hij zelfstandig. Een jong bedrijf dus, maar met een schat aan ervaring. En dankzij het jonge team absoluut op de hoogte van de nieuwste trends en mogelijkheden op het gebied van dakbedekking. Momenteel voeren we met ruim 15 vakkundige mensen onze werkzaamheden op de daken uit.

“Goed overleg met de klant en leverancier, 24/7 service in geval van schade en oog voor de beste dakbedekkingssystemen. Dat resulteert keer op keer in daken met klasse. We werken alleen met de beste materialen.”

Geradak is gespecialiseerd in het plaatsen van dakbedekking op hellende daken. Veilig en snel. Maar ook voor dakrenovaties en het plaatsen van dakbedekking platte daken schakelt u ons in.

Dakdekker Nijmegen gezocht?

Bent u op zoek naar een dakdekker in Nijmegen en omstreken? Geradak is gevestigd in Groesbeek, vlakbij Nijmegen. Niet voor niets voeren wij veel projecten in en rondom Nijmegen uit. Maar nieuwbouwprojecten en dakrenovaties voeren we ook in andere delen van Nederland uit. Zo bereikt u ons.

24/7 schadeservice
Sinds 2003
10 jaar garantie