Contact

Heeft u een goede dakdekker nodig? Geradak is dé dakdekker in Nijmegen en omgeving. Zo zijn wij bijvoorbeeld ook als de dakdekker in Arnhem actief. Ondanks dat wij vooral in Nijmegen en omgeving bekend zijn, kunt u ons in héél Gelderland inhuren. Onze specialisten zijn in staat om uw oude dak te renoveren, maar kunnen ook geheel nieuwe daken aanleggen. Zo helpen wij bijvoorbeeld bij diverse nieuwbouwprojecten. Wij voorzien veel nieuwbouw in Nijmegen van daken. Hetzelfde geldt overigens ook voor nieuwbouw in Arnhem. Heeft u schade aan uw dak? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Oftewel, voor vrijwel alles dat met daken te maken heeft, kunt u contact met ons opnemen.

Een dakdekker nodig voor een nieuwbouwproject?

Als dakdekker zijn wij van Geradak regelmatig bezig met het leggen van dakbedekking voor nieuwbouwprojecten. Sterker nog, dit is waar Geradak bekend om staat. Wij zijn in staat om allerlei soorten dakbedekking te leveren en te plaatsen. Of het nou om hellende daken of om platte daken gaat, voor onze vakmensen vormt het totaal geen probleem. Heeft u graag groendaken? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

Behalve dat Geradak.nl de daken kan aanbrengen, kunnen zij ook het lood- en zinkwerk van nieuwbouwprojecten verzorgen. Indien nodig kunnen we zelfs gordingen, spanten en panlatten vervangen. Daarnaast voorzien we het dak ook graag van dakramen, dakkapellen en overstekken. Oftewel, wij kunnen de daken van uw nieuwbouwproject geheel verzorgen.

Is uw dak aan renovatie toe?

Ook als uw dak aan renovatie toe is, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij raden u aan om uw dak regelmatig te laten controleren en onderhouden. Zo moeten de dakgoten bijvoorbeeld eens in de zoveel tijd schoongemaakt worden. Als u het dak regelmatig laat onderhouden, bent u minder snel aan een renovatie toe. Dient uw dak toch gerenoveerd te worden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw dak weer als nieuw wordt. Als uw dak verouderd, neemt de kans op schade toe.

Schadeservice

Heeft u momenteel schade aan uw dak? In dit geval raden wij u aan om zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen. Door op tijd contact met ons op te nemen, kunt u er zeker van zijn dat de schade niet nóg veel erger wordt. Zodra u eenmaal schade aan uw dak heeft, kan de schade namelijk snel toenemen. Een lekkage kan bijvoorbeeld tot waterschade leiden. Dankzij onze schadeservice is de schade binnen een mum van tijd verholpen. In de zomerperiode zijn we binnen 24 uur bij u. In de winterperiode zijn we binnen 48 uur ter plaatse. Wij geven u deskundig advies, zodat u in de tussentijd kunt voorkomen dat de schade erger wordt.

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u graag dat wij bij u langskomen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u vervolgens graag bij het verzorgen van uw dak. Behalve dat wij veel ervaring hebben, kunt u bij ons ook de beste service verwachten.

Onze afspraken vinden altijd plaats op locatie, zo kunnen wij direct een goede inschatting voor u maken!

Wij leveren onze diensten in heel Nederland.

Bel: 024 – 679 49 29
Mail: info@geradak.nl

Schade? Bel 24 uur per dag, 7 dagen in de week: 06 – 46 15 15 43.

24/7 schadeservice
Sinds 2003
10 jaar garantie